Home » Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri

Erhvervstømrer 4.1.1 Tilbygning med glasparti og zinkfacade i hovedentreprise, Forsikringsselskabet Vejle Brand

Står du som erhvervskunde og mangler en tømrer eller snedker til en større eller mindre opgave i din virksomhed, institution eller boligforening? Så står Byggefirmaet Ove Jensen A/S klar med et professionelt team af dygtige fagfolk. Vi er vant til at varetage alle slags opgaver for professionelle bygherrer lige fra reparationer og forsikringsskader til fag- og hovedentrepriser på byggeopgaver, der udbydes i licitation. Uanset opgavens karakter er vi rutinerede i alle de forbundne administrative arbejdsgange.

Vi udfører alle slags tømrer- og snedkerarbejde for virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger i Vejle, Kolding og Fredericia. Vores personale er vant til at arbejde professionelt og kender arbejdsgangene på byggepladser og hos institutionelle kunder. Tømrerne kan derfor hurtigt sætte sig ind i opgaverne på stedet.

Opgaverne er vidt forskellige, og løsningerne er lige så forskellige. Vores mangeårige erfaring giver et godt udgangspunkt for at sammensætte kvalitetsprojekter, der giver mest muligt for pengene i den relevante prisklasse.

Vi tilbyder bl.a.:

Om- og tilbygninger
Renovering af kontor-/administrationsbygninger
Tagrenovering
Reparationer
Udskiftning af døre og vinduer
Udbedring af forsikringsskader
• Almindelig vedligeholdelse

Kontakt os for tilbud eller yderligere information.