Home » Har du brug for mere plads?

Har du brug for mere plads?

TilbygningHvis pladsen er blevet for trang, kan en ombygning eller tilbygning være en god løsning. Byggefirmaet Ove Jensen A/S kan løfte opgaven som enten hoved- eller totalentreprenør, så vi varetager den nødvendige koordinering og sørger for, at de forskellige delelementer bliver integreret. Det sparer dig for en masse tid og bekymringer, når vi er tovholder på projektet, og du får optimal sikkerhed for et perfekt resultat. Vi hjælper både private og virksomheder med renovering, energioptimering, nye kviste, udestuer og andre former for om- og tilbygning.

 

Få skabt en helhed i hjemmet

Når man laver en ombygning eller en tilbygning, er det vigtigt at overveje, hvilket udseende og udtryk det færdige byggeri skal have. Især er det væsentligt, at tilbygningen eller ombygningen er i tråd med det eksisterende byggeri, så de to sammen udgør en god helhed. Vi har mere end 30 års erfaring, og vi er dermed en kompetent sparringspartner, når denne helhed skal skabes. Vi rådgiver og vejleder dig, så ombygningen eller tilbygningen opfylder dine ønsker, og samtidig bliver en del af dit hjem.

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få vejledning til din ombygning eller tilbygning. Vi har et stort team af erfarne, faglærte håndværkere, som løser alle slags opgaver i især Vejle, Fredericia og Kolding. Du kan kontakte os på telefon 75 83 33 55 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.