Home » Ikke kategoriseret » 10 Års Jubilæum hos Ove Jensen A/S

10 Års Jubilæum hos Ove Jensen A/S

Martin Hermansen har været en del af ledelsen i Byggefirmaet Ove Jensen A/S i 10 år, hvoraf de otte år er som medejer, og han er stadig mere end godt tilfreds med tingenes tilstand. Du lan læse hele artiklen nedenunder

I 2010 blev Martin Hermansen medejer af Byggefirmaet Ove Jensen A/S, og i dag styrer han sammen med Henrik Elvin Jensen, den 40 år gamle Vejlevirksomhed med sikker hånd fra projekt til projekt, hvor det gode håndværk og troværdighed vægtes tungt. 

– Oprindeligt kom jeg faktisk allerede til firmaet i 1999, hvor jeg blev ansat som tømrerlærling, lyder det fra Martin Hermansen, der forklarer, at han derefter i 2003 kunne bryste sig af at være udlært tømrer. Siden havde han så en afstikker, hvor han tilbragte to år i militæret og fik en sergentuddannelse, som han den dag i dag har stort udbytte af rent ledermæssigt. Og inden han igen vendte “hjem” til Byggefirmaet Ove Jensen A/S, var han lige ude omkring et par år hos et andet lokalt byggefirma. Tæller man derfor helt nøjagtigt efter, så har Martin Hermansen været en del af Byggefirmaet Ove Jensen A/S i 16 år, hvoraf de otte år er som medejer, tømrermester.

Spændende opgaver
– Ikke to dage er ens her hos os, og vi har rigtigt mange gode og spændende opgaver ude omkring, siger Martin Hermansen, der samtidig forklarer, at byggefirmaet udfører opgaver for både private, virksomheder og kommuner i hele Trekantområdet.

Blandt andet er de i denne tid i gang med at lægge nyt tag på hos Andelsboligforeningen Sandnæsvej i Vejle. Og netop byggeopgaver, der har noget med tag og vinduer at gøre, hører til en af virksomhedens specialer.

Ved Andelsboligforeningen Sandnæsvej i Vejle er Byggefirmaet Ove Jensen A/S netop i gang med at lægge nyt tag på bygningerne. I det hele taget har virksomheden stor erfaring med blandt andet renoveringer og ombygninger.


Renoveringer,

om- og tilbygninger Martin Hermansen holder i den grad af, hver dag at begive sig ind på Rørhaven 3, Vejle, hvor kontoret er beliggende. Herfra handler det om, i samarbejde med Henrik Elvin Jensen og alle virksomhedens dygtige tømrere og snedkere, at gøre deres allerbedste
for kunderne, hvor det gode håndværk er i fokus.

– Vores opgaver er meget alsidige, men vi holder os primært til at udføre om- og tilbygninger, renoveringer, samt reparations- og serviceopgaver, forklarer Martin Hermansen. Han fortæller ligeledes, at virksomheden meget ofte, og gerne, påtager sig hovedentreprisen på de fleste typer byggeprojekter, for både private og erhvervslivet.

Blandt de senere byggeprojekter, som de hos Byggefirmaet Ove Jensen A/S har taget, og fortsat tager hånd om, er indretning af en række kontormiljøer i Stadion Tårn ved Roms Hule, samt indretning af Frøs Sparekasse, Loop Fitness og Mediegruppen på Horsensvej 72. Virksomheden har også for nyligt lagt nyt tag på Vinding Skole og Børn & Unge Center Vejle Fjord i Bredballe.

– Det er virkelig spændende at gennemføre de mange ombygnings- og indretningsprojekter, også selvom det ofte er under tidspres, lyder det fra en smilende Martin Hermansen, der slet ikke kan forstå, at der allerede er gået 10 år siden han blev medkaptajn i det byggefirma, som han i sin tid var lærling hos, og for slet ikke at nævne, at han med sine 35 somre snart har været der halvdelen af sit liv.

VejleTrappen A/S
Som en del af Byggefirmaet Ove Jensen A/S er også firmaets trappeafdeling, VejleTrappen A/S, hvor de leverer trapper til både private, tømrermestre og store boligbyggerier i hele landet. I hele virksomheden er der i alt 18 ansatte, fordelt på både byggeri og trappeafdeling.